Frankrig var Brasilien overlegne

Frankrig fik den perfekte start på VM-slutrunden. En fremragende første halvleg af Thierry Omeyer dannede grundlaget for en sejr på 31-16 mod Brasilien.

Det franske mål var som forhekset fra kampens start. Brasilien havde mere end svært ved at få bolden forbi Thierry Omeyer i det franske mål.

Frankrig fløj afsted fra start, hvor særligt Porte og Narcisse i den franske bagkæde gjorde ondt på Brasiliens offensive forsvar.

Ved pausen lød den franske føring på hele 17-7. Det betød, at den franske træner Didier Dinart blandede kortene i anden halvleg.

Nikola Karabatic, Cedric Sorhaindo, Porte og Guigou blev sparet i hele anden halvleg, hvor der til gengæld blev plads til spillere som Fabreas, Dipanda, Accambray og Gerard.

Det gjorde dog ikke den franske dominans mindre. Efter en helstøbt indsats igennem 60 minutter endte Frankrig med at vinde 31-16 mod Brasilien, der virkede skrænmte over kulissen i Paris.