Patrick Andersen

Bredsdorffs VM-spåkugle: Dansk finale og tro på Tyskland

HBOLD.dk’s VM-ekspert, Peter Bredsdorff-Larsen, stiller skarpt på slutrunden i Frankrig, som starter ud i dag med åbningskampen mellem Frankrig og Brasilien. Bredsdorff-Larsen stiller her skarpt på Danmark og slutrunden som helhed.


Forventningerne er i top. Et OL-guld har ikke fået håndbold-Danmark til at slække på ambitionerne, tværtimod. Dét VM-guld, som danskerne endnu ikke har vundet, skal Gudmundur Gudmundssons udvalgte forsøge at tage med hjem.


Peter Bredsdorff-Larsen spår da også, at danskerne, efter hans vurdering, kommer med i det sjove selskab og ser muligheden for, at danskerne d. 30. januar kan lade sig hylde på rådhudspladsen i København.


Læs også: Stor herre VM 2017 optakt: Gruppe A


– Der er altid store forventninger til Danmark, denne gang er ingen undtagelse. Danmark hører til i verdenstoppen og har også været i flere VM-finaler, men mangler at få guld, som man meget gerne vil have. Jeg tror på, at Danmark denne gang kommer i finalen, siger Peter Bredsdorff-Larsen, som spår, at danskerne, når det gælder, kommer til at stille med den sædvanlige garde.


– Jeg tror ikke, at der bliver de store gennembrud. Det bliver meget de samme, rutinerede der skal køre den hjem for Danmark.


Stor tro på tyskerne


The big four. Frankrig, Danmark, Spanien og Kroatien. De fire traditionsrige nationer snakkes der altid om skal væltes af tronen for at komme i semifinalen ved en slutrunde. Peter Bredsdorff-Larsen har fidus til at det sker denne gang.


– Jeg tror, at det bliver Frankrig, Danmark og Tyskland i top 3. Tyskland har opbygget et stærkt fundament, og har over flere år vist et godt koncept. Godt nok har de flere skader, men nu ser det ud til, at de får Holger Glandorf med og han er rigtig dygtig, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen om de reagerende tyske europamestre og kommer ind på outsiderne:


Læs også: Kampprogram: Herre VM 2017


– Der er ’the usual suspects’ i Spanien og Kroatien. Det bliver spændende at se om Ungarn kan få forløst deres store potentiale, hvilket de har haft svært ved landsholdsmæssigt. De har spillere, som spiller i topklubber over hele linjen og holder et højt niveau. Særligt synes jeg, at de er godt besat på målmandsposten.


Eksotiske upcommings


Til hver slutrunde går snakken altid på, hvem der får deres store internationale gennembrud. Peter Bredsdorff-Larsen hæfter sig dog ved, at det for de store holds vedkommende altid er de etablerede, kendte spillere, som ender med at tage rampelyset.


HBOLD.dk’s VM-ekspert tror dog også, at der kan poppe enkelte nye stjerneskud frem.


Læs også: Få overblikket: Den store VM 2017 Tv-guide


– Det bliver nok meget de samme, som man kender fra Champions League, der vil blive de dominerende spillere. Så er det altid spændende at se hvad de lidt mere eksotiske lande kommer med, hvor der nogen gange popper noget nyt op fra, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.


VM-slutrunden indledes i aften klokken 20:45 i den store AccorHotels Arena i Paris, hvor de franske værter tager mod Brasilien.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER