Team Esbjerg nedjusterer målsætning efter Polman-graviditet

Primo Tours ligaen
Foto: Divisionsforeningen

Foto: Divisionsforeningen

Team Esbjerg havde planer om at ende i top-2 i Primo Tours ligaen i denne sæson, men denne målsætning er nu ændret. 

Det var en af de helt store – nok den største – profil, der tidligere meldte ud, at hun ikke ville kunne spille resten af sæsonen færdig på grund af graviditet. Det er Team Esbjergs Estavana Polman, der er under lykkelige omstændigheder. Og fraværet af hollænderen får Team Esbjerg til at skrue ned for deres målsætninger for denne sæson.

– Vi har haft et mål om, at vi ville slutte i top-2. Men lige nu skal vi bare arbejde os ind i turneringen og få så mange point som muligt i foråret. Og så må vi se, hvor langt det rækker, siger cheftræner Lars Frederiksen ifølge Ritzau. 

Læs også: Landsholds spiller forlænger med København Håndbold

Udover Estavana Polman er Team Esbjerg også uden playmakeren Lærke Møller, der er ude med en skade. Men der er stadig høje ambitioner hos de forsvarende mestre i Primo Tours Ligaen.

– Vi har p.t. ikke sat nye målsætninger i forhold til slutplaceringen. Nu skal vi bare på fode igen og lave de justeringer, som vi bliver nødt til at gøre. Så håber vi på, at vi kan spille god håndbold igen, selv om vi mangler nogle profiler, siger han.

Estavana Polman har denne sæson scoret 45 mål for Team Esbjerg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu