AM Hansen fremhæver kontraspillet efter sejr mod tophold

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

København Håndbold gjorde igår det, som ingen klub før har gjort i liga-sammenhæng i indeværende sæson. De slog nemlig traditionsklubben Viborg HK, foran et tætpakket publikum i Frederiksberg.

Dagen der på fangede HBOLD.dk den københavnske profil, Anne Mette Hansen til et interview, og for hende betød det meget, at starte 2017 med en ligasejr.

– Det betyder rigtig meget med en god start. Vi vidste jo, at Viborg ikke havde tabt før, og at det ville blive en svær kamp, så vi er rigtig glade for vores sejr og vores præstation, lyder det fra Anne Mette Hansen der fortsætter.

– Jeg synes specielt at vores kontraspil fungerede rigtig godt, og så stod vi solidt i vores forsvar. Det var nok de 2 hovedårsager, vil jeg mene, siger Anne Mette Hansen.

Op til indeværende sæson blev den nyindførte 7 mod 6 regel stærkt debatteret, men i 2. halvleg af kampen, begyndte København Håndbold at gøre brug af muligheden for 7 mod 6 spil.  Om det element af spillet siger Anne Mette Hansen følgende.

– Det er jo et taktisk element der skaber nogle flere muligheder, og det er sværere for at forsvar at dække op imod, og så syntes jeg at det var dejligt, at det kun kostede os 1 enkelt mål, siger Anne Mette Hansen, med reference til en scoring i tomt mål.

Anne Mette Hansen selv stod bag flere af københavnernes mål, og så i det hele taget velspillende ud. Om sin egen præstation siger hun.

– Jo, jeg synes jeg spillede en fin kamp. Det kan selvfølgelig altid blive bedre, men jeg synes, at jeg kom til nogle gode chancer, og jeg er altid glad for at score mål. Men jeg synes også at vi var gode til at gøre hinanden gode på holdet, lyder det fra Anne Mette Hansen.

Næste opgave for København Håndbold er den 12 januar, på udebane mod TTH Holstebro.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu