VHK-chef forventer tæt opgør mod København

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Idag lørdag går det løs i Primo Tours Ligaen. Det sker når København Håndbold tager imod Viborg HK i Frederiksberg hallen. De 2 klubber har tradition for at spille tætte kampe, og spørger man VHK-træner Allan Heine, så forventer han en tæt affære imod københavnerne.

– Jamen jeg forventer at det bliver en tæt og spændende håndboldkamp. Det er jo 2 hold der gjorde det rigtig godt i efteråret, der møder hinanden. Det er 2 stærke mandskaber, så det skal nok blive spændende, lyder det fra Allan Heine til HBOLD.dk.

Viborg HK har  endnu ikke tabt i denne udgave af Primo Tours Ligaen, og kun et enkelt hold har formået at tage point fra VHK. Det ene point var meget overraskende imod Ringkøbing Håndbold. Den indtil videre stærke sæson fra Heines Viborg-spillere, er blandt andet funderet i solidt defensivt arbejde. Ifølge Heine er det netop også defensiven der bliver vigtig for VHK mod København Håndbold.

– Ja altså ligesom i de tidligere kampe, så bliver vores forsvar også rigtig vigtigt her, og det bliver vigtigt at vi holder koncentrationen og spiller op til vores bedste, lyder det fra VHK-chefen.

På Viborg HK´s facebook-side, har man kunnet se, at spilleren Siri Seglem er begyndt at træne med igen, men ifølge Allan Heine, kommer vi til at vente noget tid med at se hende på banen igen.

– Nej der går stadig noget tid før hun er klar. Jeg forventer ikke at det bliver før en gang hen i slutningen af februar, lyder det fra Allan Heine.

Kampen starter i Frederiksberg Hallen klokken 16:10

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu