Patrick Andersen

Odense forlænger med norsk bagspiller

Den norske topscorer, Maja Jakobsen, har forlænget kontrakten for en 3-årig periode og forbliver dermed en fast del af den ambitiøse trup.


Den kommende sæson i Odense Håndbold vil bestå af en sammensat trup af nye talenter og erfarne spillere, der sammen skal kæmpe om at indfri de store ambitioner om at blive en fast del af kvindeligaens absolutte tophold.


Maja Jakobsens erfaring samt hendes professionelle indstilling bliver vigtige bestanddele for holdet den kommende sæson, hvor de mange nye spillere skal indarbejdes i rutinerne på og udenfor banen. Maja har været en del af Odense Håndbold de seneste to sæsoner, hvor hun er blevet en integreret del af kulturen i klubben.


– Vi er meget glade for forlængelsen med Maja. Hun er en dygtig spiller, der har gjort det godt i de 2 sæsoner hun har været her og hun har udviklet sig meget. Hun passer godt ind i den spilstrategi vi har for fremtiden og så kender hun klubben og vores ambitioner og hun skal være med til at bære dette videre til de nye spillere, udtaler cheftræner Jan Pytlick til klubbens hjemmeside.


– Jeg er glad for at skulle være en del af Odense Håndbold i yderligere 3 år. Odense er min klub og jeg føler, at min kæreste og jeg er faldet godt til her i byen og vi ser frem til de næste 3 år. Jeg er stolt over at se den udvikling klubben har gennemgået og jeg er sikker på, de kommende sæsoner vil vise, at vi kan spille med om topplaceringerne, udtaler Maja Jakobsen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER