Rasmus Påskesen

København Håndbold slog Viborg HK

København tildelte Viborg sæsonens første nederlag.

Der var på forhånd lagt i kakkelovnen til det helt store brag af en kamp forud for braget imellem København Håndbold og Viborg HK.

Viborg HK scorede kampens første mål, og fik relativt hurtigt skabt et lille forspring, dermed tegnede det sig til, at de grønblusede var på ved imod endnu en sejr.

København Håndbold viste dog, godt hjulpet på vej af en tæt pakket Frederiksberg Hallen, at tigrene fra hovedstaden ikke ville lade sig tæmme. De første 15 minutter af kampen tegnede det meget lige, men efterhånden som særligt Mia Rej og Anne Mette Hansen fik åbnet Viborg-forsvaret, trak københavnerne stille og roligt fra.

stillingen ved pausen var 20-15 i København-favør.

Efter pausen kom gæsterne fra Viborg som lyn og torden. Line Haugsted, Marie-Paule Gnaboyou og Amalie Grøn scorede halvlegens første 3 scoringer, og københavnernes førring var næsten indhentet.

København Håndbold gik der efter over til at spille 7 mod 6 i angrebsspillet, hvor efter særligt Anne Cecilie De La Cour var velspillende for hovedstadsklubben.

Viborg-spillerne formåede dog ikke at få løst københavnernes stærke offensiv, og de glade København spillere  kunne notere sig 2017´s første ligasejr. kampen endte 33-29.