Efterårets hold – Myrhol helt i top

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Der har været fuld gang i 888ligaen i efteråret med 17 spillede runder. Nu venter en længere pause grundet VM i Frankrig, og det er tid til at kåre efterårets hold på baggrund af alle spillernes aktioner i de 17 runder.

Det er statistik-begrebet ”Most Effective Player” (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen. Alle spillere på de respektive syv positioner er blevet sammenlignet, og efterårets hold er derefter fundet.  I top på hele MEP-listen ligger Skjern Håndbolds Bjarte Myrhol, der har spillet sig til samlet MEP-point tal på 61,23. Det har selvsagt sikret den norske fighter en plads på efterårets hold som stregspiller. Skjern Håndbold kan derudover glæde sig over at have backerne Kasper Søndergaard og Markus Olsson på holdet, mens rivalerne fra TTH Holstebro også har flere spillere med i skikkelse af fløjene Magnus Bramming og Kasper Emil Kildelund.

Efterårets Hold:

Målvogter: Tim Winkler, HC Midtjylland 27,63 MEP
Venstre fløj: Magnus Bramming, TTH Holstebro 47,33 MEP
Venstre back: Markus Olsson, Skjern Håndbold 54,76 MEP
Playmaker: Allan Damgaard, Bjerringbro-Silkeborg 58,84 MEP
Højre back: Kasper Søndergaard, Skjern Håndbold 53,65 MEP
Højre fløj: Kasper Emil Kildelund, TTH Holstebro 60,63 MEP
Stregspiller: Bjarte Myrhol, Skjern Håndbold 61,23 MEP

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu