Simon Jensen

Ung VHK-keeper stadig ramt af hjernerystelse

Hjernerystelser er en velkendt skade i håndboldverdenen, og særligt blandt keeperne hersker skaden i relativt stort omfang. I Viborg HK-lejren har den unge Signe Brun ad efterhånden flere omgange døjet med lidelsen, og for øjeblikket døjer keeperen med nok en hjernerystelse.


Således er den blot 19-årige målmand igen ukampdygtig i træner Allan Heines planer, og da Rikke Poulsen for ganske nyligt gik på håndboldmæssig ferie på grund af sin graviditet, står Viborg-træneren derfor med en mindre hovedpine inden sit holds kamp mod København Håndbold lørdag eftermiddag.


– Det er altid svært at sige noget konkret om sådan en hovedskade, for det lever jo lidt sit eget liv. Nogle dage går det rigtig fint, og andre dage er der et lille set-back, og der skal jo flere gode dage end dårlige dage til, før man træder ind på håndboldbanen igen, beretter Allan Heine overfor HBOLD.dk.


– Hun har ikke trænet endnu, så hun er selvfølgelig ikke klar, men det bliver hun forhåbentlig på et tidspunkt, fortæller han afsluttende.


Viborg HK møder, som skrevet, København Håndbold i hovedstaden lørdag eftermiddag. Her skal jyderne forsøge at tilbageerobre Primo Tours Ligaens førsteplads fra FC Midtjylland, der med onsdagens sejr i Randers overhalede netop Viborg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER