Patrick Andersen

Silkeborg-Voel udspillede Odense

Silkeborg-Voel KFUM vandt i sikker stil 18-28 i Odende Idrætshal mod Odense Håndbold.

0-5. Det viste måltavlen efter otte minutters spil i Silkeborg-Voels favør. Allerede efter 6 minutter og 25 sekunders spil havde Jan Pytlick brugt sin første timeout, men lige lidt hjalp det.

Først knap 11 minutter inde i opgøret lykkedes det Odense at komme på måtavlen, men på trods af måltørken blev brudt, fortsatte Silkeborg-Voel med at diktere slagets gang.

Ved pausen var Silkeborg-Voel i front med 8-16, men i anden halvleg lykkedes det Odense at få reduceret til 15-20 med 20 minutter igen.

Det var dog det tætteste hjemmeholdet kom på Silkeborg-Voel, der i stedet endte med at trække fra og vinde kampen med 18-28.