Simon Jensen

Riis: Glæder mig til at starte i Ringsted

Michael Riis skulle oprindeligt først være skiftet fra Team Sydhavsøerne til TMS Ringsted efter den igangværende sæson. En gensidig aftale mellem de to klubber åbnede dog for, at bagspilleren kunne tilslutte sig sjællænderne omgående.


Således annoncerede TMS Ringsted i december, at man havde sikret sig Michael Riis med start fra sommeren 2017. Imidlertid ønskede Team Sydhavsøerne – efter offentliggørelsen af ovennævnte skifte – ikke at have den 31-årige bagspiller på kontrakt længere end højest nødvendigt.


– Jeg havde oprindeligt kontrakt til den 30. juni, og den havde jeg egentlig tænkt mig at overholde. Men så var det jo så, at TSØ kom til min agent og jeg og var interesserede i at få løst mig fra kontrakten – om det var af sportslige eller økonomiske årsager, det må man spørge TSØ om, forklarer Michael Riis til HBOLD.dk.


– Da så TMS stod klar til at tage imod mig, og den anden part ikke ville have mig længere, så sagde jeg selvfølgelig ja til det. Nu er jeg så væk og videre, og jeg glæder mig til at starte i Ringsted, fortæller han videre.


Michael Riis har allerede taget hul på træningen i TMS Ringsted og kan se frem til at få comeback i den grønne trøje den 18. januar, når sjællænderne rejser mod øst, hvor Odder Håndbold agerer værter.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER