Simon Jensen

Heine fortrøstningsfuld omkring aktuel keepersituation

Allan Heine og Viborg HK tilspillede sig i sidste uge en flot tredjeplads ved kvindernes Final 4-pokalstævne. Samtidigt noterede de sig dog også en stor streg i regningen, da landsholdskeeper Rikke Poulsen umiddelbart herefter under lykkelige omstændigheder måtte melde fra til resten af sæsonen.


Således er Viborg HK nok en profil fattigere til resten af sæsonen – lige så har både Rikke Skov og Siri Seglem tidligere meldt sig ude for viborgenserne siden sæsonstarten i august.


Med Rikke Poulsens fravær står Viborg-træner Allan Heine dermed tilbage med en noget uprøvet og ung keeperduo i skikkelse af Mie Sørensen – der kom til klubben fra SønderjyskE op til denne sæson – og Signe Brun. Det er dog et faktum, han er ganske komfortabel med.


– Mie Sørensen og Signe Brun har gjort det fortræffeligt for os indtil nu i sæsonen, så er Signe Brun snart tilbage (fra en hjernerystelse, red.), kan det sagtens være, at det er de to meget talentfulde målvogtere, vi står med, fortæller Allan Heine til HBOLD.dk og fortsætter:


– Mie Sørensen har stået med over 40 procent mod nogle af de stærkeste hold i rækken, så det vil hun også kunne gøre i sådanne kampe. Og Signe Brun har tidligere brændt nogle rigtig flotte kampe af mod nogle stærke modstandere.


For at supplere den nu decimerede keeperbestand i Viborg-truppen har Allan Heine og klubbens ansvarlige været på udkig efter et nyt spillernavn til at dække ind for den barslende Rikke Poulsen og den i øjeblikket hovedskadede Signe Brun.


– Vi har været i forskellige dialoger, og det er stadigvæk noget, vi overvejer, konstaterer Allan Heine, inden han bliver adspurgt, om viborgensernes søgefelt har rettet sig mod kvindernes 1. division eller Primo Tours Ligaen:


– Det har jeg ingen kommentarer til, slutter Viborg-træneren kortfattet.


Viborg HK indleder det nye år med en udebanetur til hovedstaden, hvor København Håndbold står klar til at tage imod jyderne lørdag den 7. januar.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER