Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

FCM fik pokalrevanche i målfattigt opgør

FC Midtjylland fik en lille smule revanche for nederlaget i Satantander Cup-finalen, da de onsdag aften vandt 16-21 mod Randers HK i Primo Tours ligaen.

Efter en start på kampen, hvor stillingen efter fire minutters spil var 4-4 gik det helt fra hinanden angrebsmæssigt for både Randers og FC Midtjylland.

En scoringspause på omkring fem minutter i opgøret blev det til, og som første halvleg skred frem blev det ikke bedre.

Stillingen efter 16 minutters spil var 4-3 til hjemmeholdet, der endte med at gå til pause foran 9-5.

I anden halvleg ifk FCM mere gang i målscoringne. Midtjyderne udlignede til 12-12 og kom hurtigt foran 12-14 eftefølgende.

En Randers-timeout fik ikke stoppet den midtjyske dominans, og det endte derfor med en FCM-sejr på 16-21.