Avis: Tre træneremner i spil hos Skanderborg

888 Ligaen
Foto: Skanderborghaandbold.dk

Foto: Skanderborghaandbold.dk

Ifølge Horsens Folkeblad har Skanderborg Håndbold tre emner i spil til det ledige trænersæde i klubben.

Efter Skanderborg og GOG blev enige om en aftale, der gør, at Nicolej Krickau fra 1. juli skal stå i spidsen for GOG, har Skanderborg været på jagt efter en ny cheftræner.

Ifølge Horsens Folkeblad er der tre kandidater på sportschef Torben Vævers ønskeliste. Ifølge avisen er to af kandidaterne Jan Paulsen, der forlader Mors-Thy Håndbold til sommer, mens den anden er Jesper Holm, som tidligere på sæsonen blev fyret i Randers HH.

– Vi startede med at lave en liste over alle dem, der kunne være emner, og så stod vi med en liste på 30 navne. Vi lavede også en liste over de kompetencer, som vi ønskede, at trænerne skulle have, men da vi havde lavet den liste, opdagede vi, at der ikke fandtes nogen, som havde alle kvaliteter. Jeg tog en uformel snak med nogle af spillerne og bad dem komme med kommentarer. Nu er vi kommet tættere på en afklaring, selv om jeg ikke har fået talt med alle tre kandidater. Jeg ønsker en hurtig afklaring. Vi skal videre med at finde forstærkninger til holdet, og i den forbindelse er det vigtigt, hvad den nye træner mener og ønsker, for det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil et niveau op i næste sæson, siger Torben Væver til Horsens Folkeblad.

Udover en ny cheftræner skal Skanderborg også på jagt efter en ny assistenttræner, da den nuværende, Jesper Fredin, stopper til sommer.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu