SønderjyskE: Afgående træner har haft uvurderlig betydning

Dansk Håndbold Forbund
Foto: soenderjyske.dk

Foto: soenderjyske.dk

Efter indeværende sæson og tolv år som cheftræner i SønderjyskE Herrehåndbold har Morten Henriksen valgt at sige tak for kampen. Det oplyser SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Ifølge sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt har Morten Henriksen bidraget markant til udviklingen af det lyseblå håndboldflagskib:

– Alle ved, at Morten Henriksen har haft uvurderlig betydning for det, der er blevet skabt i SønderjyskE Herrehåndbold.  Han har taget hele rejsen fra tredje division og til i dag, hvor vi vel godt kan tillade os at benævne SønderjyskE Herrehåndbold som et konsolideret ligahold.

– Vi skulle i næste uge, som en enig bestyrelse og direktion i øvrigt meldte ud primo oktober, afholde et evalueringsmøde efter første halvsæson med Morten Henriksen. Det bliver selvfølgelig ikke til noget nu.
Vi har alle dyb respekt for Morten Henriksens indsats og kompetencer og også, at han har besluttet at fortsætte sin karriere i et andet regi efter denne sæson.

– Dette vil vi naturligvis også markere sammen med fans, tilskuere og sponsorer i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp i vores fantastiske Broager Sparekasse Skansen, understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu