Patrick Andersen

Odense Håndbold overtager forpagtning

Odense Håndbold har som det erklærede mål at blive et tophold i dansk damehåndbold, og et stort skridt på vejen bliver per 1. januar 2017 en realitet. Der overtager Odense Håndbold forpagtningen af Odense Idrætshal. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Det er en del af den flertrins strategi ledelsen har iværksat; senest med tilgang af en stribe landsholdsspillere, tilknytning af Jan Pytlick som cheftræner og søsætningen af et stort ejendomsprojekt i Cortex Park.


– Det er en stor dag for os, det er faktisk en milepæl. For os handler det om at styrke forretningen, og hvad der er mindst lige så vigtigt; at få et ”hjem”, en identitet og en rigtig hjemmebane, siger bestyrelsesformand Jørn Bonnesen.


Aftalesættet imellem Odense Kommune og Odense Håndbold er baseret på en 7-årig aftale og omfatter forpagtningsrettigheder (dvs. retten til at sælge produkter i hallen), reklamerettigheder (dvs. retten til at sælge reklameydelser i og omkring hallen) samt arrangementsdelen (dvs. retten til at afholde events og arrangementer)


By- og Kulturrådmand Jane Jegind glæder sig også.


– Vi har tradition for, at de væsentligste brugere af vores faciliteter har muligheden for at være forpagtere, og med den udvikling Odense Håndbold gennemgår, er det helt naturligt, vi indgår en aftale med dem. Den udvikling og de investeringer aktionærkredsen bag Odense Håndbold har sat i gang har allerede nu sat sit markante præg på byen, siger hun.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER