Skjern forlænger med dansk toptrænerduo

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Ole Nørgaard og Henrik Kronborg skal også i de næste to sæsoner stå i spidsen for Skjern Håndbold.

Som landstrænerduo førte de for 10 år siden det danske ungdomslandshold til VMguldmedaljer, og nu er målet, at de sammen skal føje yderligere ædelt metal til Skjern Håndbold.

Ole Nørgaard og Henrik Kronborg har nemlig sat deres underskrifter på en ny aftale med den vestjyske klub, således at de to danske toptrænere skal stå i spidsen for Skjern Håndbold til og med sommeren 2019.

Herrelandsholdets assistenttræner Henrik Kronborg skiftede efter sommerens OLguldtriumf
til Skjern Håndbold på en etårig kontrakt som konsulent, men fra næste sæson vil den tidligere DM-guldtræner indgå i en ny rolle som assistenttræner i stedet for konsulent.

Cheftræner Ole Nørgaard er derimod i gang med sit femte år i Skjern Håndbold. I de første fire sæsoner er det blevet til i alt seks medaljer – herunder pokalguld og DM-sølv.

Den syvende medalje kan blive hængt om halsen om lidt over en måned, når Ole Nørgaard og co. for tredje gang på fem år er en del af pokalturneringens Final Four.

– Resultaterne taler for sig selv. Under Ole Nørgaards ledelse har Skjern Håndbold sæson efter sæson været en del af den absolutte top, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.

Ole Nørgaard og Henrik Kronborg er ifølge Carsten Thygesen en trænermæssig drømmeduo for Skjern Håndbold.

– Vi har at gøre med en god og sund blanding af kløgt, grundighed, lederskab, dedikation og erfaring. Vi tøver ikke med at kalde det Danmarks bedste trænerduo, siger Carsten Thygesen.

Hos de to trænere ser man også frem til at fortsætte samarbejdet.

– Kampen om medaljerne, værdierne, den helt særlige kultur samt samarbejdet med spillerne, Henrik Kronborg, den øvrige lederstab og alle i og omkring Skjern Håndbold er nogle af de helt åbenlyse og attraktive forhold, der har gjort det let for mig at forlænge kontrakten, siger Ole Nørgaard, mens Henrik Kronborg supplerer:

– Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet mellem Ole Nørgaard, klubben og truppen. Fremtidsperspektiverne ser lovende ud, holdet er slagkraftigt og vi har alle muligheder for at være med helt fremme, hvor det er sjovt, siger Henrik Kronborg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu