TMS Ringsted forlænger med fløj og keeper

1. division - Herrer
ringsted

TMS Ringsted har netop forlænget med målmanden Frederik Andersson og fløjspilleren Nicklas Selvig.

Christian Dalmose, der står i spidsen for Ringsted 1.divisionsherre, har her i slutningen af december forlænget med to spillere. Det gælder målmanden Frederik Andersson, der har forlænget sin kontrakt, så den gælder til 2019. Derudover har man også forlænget med højrefløjen Nicklas Selvig, der vil være at finde i TMS Ringsted til juni 2018.

Frederik Andersson kom til klubben efter et kort ophold hos nedrykningstruede HIK.

Om kontraktforlængelsen med Andersson fortæller Christian Dalmose følgende til klubbens hjemmeside:

– Frederik er som målmand de sidste måneder virkelig kommet op på et niveau, som hører til toppen af 1 division. Træningsmæssigt har Frederik øget sin indsats, som har betydet, at han i dette efterår har stået nogle super kampe som f.eks. ude mod Ajax og Sydhavsøerne, som gav 4 point. Jeg har en forventning om, at Frederik kan blive 25 % bedre. Hans glæde og lyst til at blive bedre og træne hårdt er også en af grundene til, at vi er glade for, at vi har Frederik to år mere, således han næste år fortsat kan danne målmandspar med Brian Jørgensen.

Frederik Andersson selv så det som et naturligt valg at forlænge aftalen, og han ser nu frem til 2 sæsoner mere i Ringsted, som måske ikke kun byder på 1.divisionsbold.

– Jeg har nu været i TMS Ringsted i to år og har et halvt år tilbage af den nuværende aftale. Jeg har haft en god tid hos TMS Ringsted, og det var helt naturligt at forlænge med to sæsoner yderligere. Træningsmiljøet er godt, og jeg har et godt samarbejde med Brian, og vi spiller med i toppen – hvem ved måske det bliver Liga? Udtaler keeperen til klubbens hjemmeside.

Højrefløjen Nicklas Selvig, der også har forlænget sin kontrakt er selv meget tilfreds med forlængelsen med TMS Ringsted, der også har hjulpet fløjen udenfor banen.

– Jeg er glad for TMS Ringsted, hvor jeg for alvor er kommet op i tempo og fundet ud af, at jeg kan være med. Derfor var det naturligt at forlænge et år mere og se, hvor langt talent og hårdt arbejde kan føre. Uden for håndbolden banen er jeg også glad for, at TMS Ringsted har hjulpet med job hos Midtsjællands Byggeservice. Siger Selvig.

Cheftræneren er også glad for forlængelsen af kontrakten, som han mener bidrager til en godt besat fløjposition.

– Efter Selvig har sagt ja til at blive i TMS Ringsted, må vi sige, at vi er stærkt besat på højre fløj. Selvig har siden sin ankomst virkelig taget kampen op til træning og kamp. Selvigs energi og fight er der mange, der kan lære af. Det gode ved Selvig er, at han også spiller en god højre back og er super kontraspiller med et godt overblik for spillet.

TMS Ringsted ligger nu nummer 3 i 1.divisonen, og ligner en seriøs kandidat til playoff kampene om oprykning til landets bedste række.

 

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu