Hollandsk bomber ude resten af sæsonen

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den hollandske profil Estavana Polman kommer ikke i aktion for Team Esbjerg resten af sæsonen. Det skyldes ikke en skade men derimod noget så glædeligt som graviditet.

De danske mestre fra Team Esbjerg må resten af sæsonen undvære profilen Estavana Polman, der sammen med sin kæreste, fodboldspilleren Rafael van der Vaart, skal have et barn mod slutningen af det første halvår i 2017.

Da Polmans kontrakt med Esbjerg udløber efter denne sæson, kunne man frygte, at Polman havde optrådt i den danske liga for sidste gang. Men Polman er opsat på at forlænge med danmarksmestrene, så hun også spiller for Team Esbjerg i 17/18 sæsonen.

– Vi har kendt til Estavanas graviditet i nogle uger og glæder os på hendes vegne over, at hun venter sit første barn. Vi har i nogen tid været i dialog om en forlængelse af aftalen med hende og er meget tilfredse med, at Estavana har tilkendegivet, at hun ønsker at fortsætte i Team Esbjerg, siger sportschef Thomas Hylle til Teamesbjerg.dk.

Rent sportsligt for Team Esbjerg, passer denne graviditet ikke super godt ind i det hårde program, de går i møde. I januar starter næste runde i Champions league og de vigtige kampe om medaljer i Primo Tours ligaen kommer også.

– Fraværet af Estavana kommer på det værst tænkelige tidspunkt, og vi står nu over for et betydeligt sværere forår. Til gengæld glæder vi os til at se hende tilbage i en stærk udgave til den nye sæson, siger Lars Frederiksen

Selvom tidspunktet kunne være bedre, så er Polman selvfølgelig utrolig glad for sin graviditet, men har allerede nu comebacket i tankerne

– Først og fremmest er vi meget lykkelige over at skulle have et barn, og dernæst ser jeg meget frem til så hurtigt som muligt efter fødslen at vende tilbage på håndboldbanen og være klar til en ny sæson i Team Esbjerg, siger Estavana Polman til Team Esbjergs hjemmeside.

Polman er ikke den eneste, der må undværes resten. Fløjspilleren Susanne Kastrup er nemlig også ude resten af sæsonen grundet lignende glædelige omstændigheder.

Dette betyder, at bredden i truppen ikke længere er optimal. Derfor regner man i Team Esbjerg med, at man i de kommende dage kan præsentere en ny spiller i truppen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu