Miklas Ravn Campbell

Anders Eggert skadet i Flensborg remis

Tirsdag aften lykkedes det for Melsungen at få point imod mesterskabskandidaterne fra Flensborg i en kamp der endte 24-24.

Det var en kamp hvor Flensborg var klare favoritter, og Melsungen ikke var spået de store chancer for point. Men Melsungen udviste fra start en imponerende vilje. Netop denne vilje og gejst holdte dem i kampen gennem alle 60 minutter.

De to hold var meget lige i starten af kampen, og ingen af dem formåede at trække fra. Forskellen mellem de to hold blev ikke mere end to mål, og derfor gik de også pause med stillingen 11-12 til favoritterne fra Flensborg-Handewitt.

Der var flere danskere på banen i dagens kamp. Desværre var der ikke kun positive ting fra de danske spillere. Den danske venstrefløj Anders Eggert måtte nemlig forlade banen med noget der lignede en forstuvet ankel.

2.halvleg fortsætter i samme spor, og der er konstant kamp om hver eneste bold.  De to hold følges ad hele vejen til slutningen af kampen. Men få minutter tilbage lignede det, at Melsungen skulle snyde bookmakerne og tage sejren. Men takketvære en storskydende Johan Jakobsson, der i kampens sidste minut virkelig trådte i karakter, så havde Flensborg faktisk selv chancen for at tage sejren. Desværre for Flensborg lykkedes det ikke at score på kampens sidste angreb, og derfor endte kampen 24-24.

Efter det uafgjorte resultat ligger Flensborg på førstepladsen i ligaen, med et enkelt point ned til både Kiel og Nicolai Jacobsens Rhein-Neckar Löwen, der i går tabte til Magdeburg.