Afsløring: 1. divisionsbomber skal afløse Esbjerg-stjerne

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Team Esbjerg har handlet hurtigt i bestræbelserne på at erstatte Estavana Polman, der er gravid. Sydvestjyderne har allerede sikret sig en erstatning, erfarer HBOLD.dk.

103 mål i 13 kampe og nummer et på topscorerlisten. Det står der noteret ud for Nanna Friis, der tørner ud for Fredericia i 1. division, men hun kommer ikke til at score flere mål for fredericianerne i denne sæson.

Ifølge HBOLD.dk’s oplysninger har Team Esbjerg sikret sig Friis på en aftale for resten af sæsonen, hvor hun skal være med til at udfylde hullet efter Estavana Polman er blevet gravid.

Læs også: Hollandsk bomber ude resten af sæsonen

Det er dog nogle store sko, som Nanna Friis skal udfylde. I indeværende sæson står Polman noteret for 45 mål i Primo Tours ligaens ti kampe, mens det i Champions League er blevet til 30 mål i det indledende gruppespil.

Det er ikke første gang, at Team Esbjerg henter erstatninger for en gravid spiller i Fredericia. Tilbage i januar 2013 skrev Esbjerg-mandskabet kontrakt med FHK-keeperen Mia Nygaard Hansen, da både Marie Staun og Kari Aalvik Grimsbø var ude med graviditet.

Fredericias dameformand, Kenneth Schlaikjær, har ikke ønsket at kommentere på HBOLD.dk’s oplysninger.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu