Skanderborg henter ny stregspiller

888 Ligaen
Foto: Hans Carstens

Foto: Hans Carstens

Skanderborg Håndbold bekræfter, at de har hentet stregspilleren Nikolaj A. Nielsen til klubben fra næste sæson.

I de seneste fem sæsoner har Nikolaj A. Nielsen tørnet ud for Randers HH, men til sommer drager han videre til Skanderborg.

– Nikolaj bliver 2. generation fra familien Nielsen, da hans bror Kasper ”Foder” Nielsen tidligere har optrådt i den grønne trøje i 2 sæsoner. De er begge stregspillere, men der ophører lighederne også, for det er 2 markant forskellige typer stregspillere, siger Skanderborgs sportschef, Torben Væver, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Nikolaj har lidt mere fysik at komme med og han er en spiller som vi har fulgt nogle år. Han har udviklet sig til at blive en af de største profiler i Randers, hvor han har været med hele vejen fra 2. division til 888Ligaen. Han har gode kompetencer i begge ender af banen og vi syntes han ligner et godt match med spillet i Skanderborg. Jeg tror Nikolaj kan udvikle sig yderligere de kommende år og jeg tror han kan blive en stor gevinst i Skanderborg i de kommende år.

25-årige Nikolaj A. Nielsen har skrevet under på en to-årig aftale med Skanderborg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu