Hjælp til Flensburg: Danskere skød mesterskabsbejler i sænk

Flensburg-Handewitt og Rhein-Neckar Löwen er ude i en hård duel om Bundesliga-titlen. Derfor er hvert point vitalt, og her smed Rhein-Neckar Löwen to point i dagens opgør mod SC Magdeburg, som de tabte 35-32 til.

Der var danskerduel på flere måder. På Magdeburg-mandskabet er Michael Damgaard, Mads Christiansen, Jannick Green og Jacob Bagersted, mens der hos Rhein-Neckar Löwen er dansk islæt på banen i form af Mads Mensah, mens Nikolaj Jacobsen huserer på trænerbænken.

Den duel lagde Magdeburg bedst ud. Fra stillingen 6-6 efter ti minutters spil trak Magdeburg fra og kom foran 11-6 før RheinNeckar Löwen kom på måltavlen igen.

På trods af Löwen fik reduceret til 15-13 med seks minutter tilbage af første halvleg endte hjemmeholdet med at gå til pause foran 20-15.

Midtvejs i anden halvleg var Magdeburg solidt i front med 28-23, og da stillingen med otte minutter igen var 33-25, var kampen allerede på det tidspunkt afgjort.

Derfor gjorde det knap så for meget for Magdeburg, at Rhein-Neckar Löwen endte med at få reduceret til slutresultatet 35-32.

Kampens topscorer blev Mads Mensah med ni kasser, mens Michael Damgaard stod for otte af Magdeburgs mål. Mads Christiansen tegnede sig for syv Magdeburg-scoringer, mens det ikke lykkedes Bagersted at komme på måltavlen.