TTH-træner overvejede stop under sygemelding

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

TTH Holstebros Pether Krautmeyer overvejede i en periode under sin sygemelding at trække stikket fra TTH, men endte med at blive.

Krautmeyer er igen at finde på træningsbanen efter to blodpropper satte ham ud af spillet og gav ham en sygemelding på ubestemt tid.

På det seneste har Pether Krautmeyer været tilbage som cheftræner på halgulvet, men det lå ikke altid i kortene, at det skulle komme til at ske.

– Da jeg var på neurologisk afdeling, var der en periode, hvor der var meget stor tvivl, om jeg skulle tilbage. Men jeg måtte prøve, og så måtte vi se, hvad jeg kunne klare. Men jeg skulle ikke sætte mit liv på spil, siger Krautmeyer til Dagbladet Holstebro-Struer og fortsætter:

– Nu har vi styr på blodtrykket, som var det, der skabte blodpropperne. Hvis det stiger under kampene, så må jeg få det til at falde ned igen. Det er det, som er vigtigt.

TTH Holstebro deltager d. 29. og 30. december ved Santander Cup Final4, men det er endnu ikke helt sikkert, at Pether Krautmeyer er med på TTH-bænken. I så fald kommer Søren Hansen og Michael Bruun til at få ansvaret, ligesom de havde under Krautmeyers sygemelding.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu