Tønder erkender: Ikke de store chancer mod Aalborg

888 Ligaen
Foto: TM Tønder

Foto: TM Tønder

TM Tønder møder fredag aften Aalborg Håndbold, og sønderjyderne erkender, at de ikke har store chancer for at vinde.

Tønder har drillet flere hold på hjemmebane, men Aalborg er en svær størrelse at have med at gøre. På holdet profiler som Sander Sagosen, Patrick Wiesmach og Martin Larsen, der kan gøre livet svært for alle hold i 888ligaen.

– På papiret har vi ikke de store chancer mod Aalborg, men motivationen i truppen er god og vi er klar til at vise hjemmepublikummet en meget bedre indsats end tilfældet var i den seneste hjemmekamp mod TTH Holstebro. Drengene er tændte og vil gerne slutte godt inden den lange kamppause, siger TMT-træner Claus Lyngsøe til klubbens hjemmeside.

Der er kampstart mellem Tønder og Aalborg klokken 18:30 i Tønder Sport og Fritidscenter hal 2.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu