Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Oliver Jørgensen

Skjern-profil: To point vil være den bedste julegave

Skjern Håndbold spiller sidste ligakamp i 2016, når de fredag aften tager en tur til Randers, for at spille imod ligaoprykkerne.


Skjern ligger på nuværende tidspunkt nummer 4 i 888-ligaen og har med en sejr mulighed for at overvintre på en 3. plads. To point er kravet, når de i aften møder Randers HH.


Skjern slog senest Ribe-Esbjerg, i en overbevisende præstation, på hjemmebane. Denne præstation skal tages med på banen i aften, hvor alt andet end en sejr, vil være skuffende.


– Jeg kan simpelthen ikke holde juleferie, hvis vi misser mod Randers. Vi skal gå på julepause med god samvittighed, og det kræver to point, udtaler Kasper Søndergaard til Skjern Håndbolds hjemmeside.


Til trods for at juleaftensdag banker på døren, så holdes der ikke pause i herreligaen. Det giver til gengæld holdene mulighed for at give dem selv en tidlig julegave, i form af en sejr i aften.


– To point vil helt klart være den bedste julegave, men det kræver at vi tager arbejdshandskerne på. Vi vinder ikke med 18 overskydende mål igen, som tilfældet var sidst – det er helt sikkert. De var noget rystet og rundt på gulvet på grund af vores syv mod seks-spil, som de ikke var helt forberedte på. Vi forventer, at der kommer et andet tryk i morgen, uddyber højrefløjen Rene Rasmussen, ligeledes til holdets hjemmeside.


De to Skjern-profiler og resten af Skjern-holdet har dog allerede tidligere på dagen fået sig en julegave, da den  norske profil Bjarte Myrhol har forlænget sin kontrakt med klubben. Kontrakten løber nu frem til sommeren 2020. Nordmanden overtager desuden anførerbindet fra stregkollegaen Thomas Klitgaard, når han slutter karrieren efter sæsonen.


Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 18.30 i Arena Randers.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER