Lasse Dieckmann

Mors-Thy og KIF Kolding København deler pointene

Bo Spellerbergs scoring på straffekast efter tiden var gået sikrede KIF Kolding København det ene point.

Det var tæt på at blive til endnu en stor overraskelse på en stor håndboldaften i aften. Tidligere slog Randers HH Skjern, og Mors-Thy var tæt på at lave endnu en overraskelse af de store.

Det var en kamp, der var fuldstændig lige fra start til slut. Ingen af de to hold kunne få lagt afstand til modstanderen, og det betød også at holdene gik til pause med en stilling på 16-16.

Mors-Thy kunne dog gå til pause med ekstra tro på tingene, da KIF Kolding Københavns russiske stjerne Konstanton Igrupulo blev vist ud med direkte rødt kort.

Efter pausen var kampen stadig utroligt lige. Den første to-målsføring kom først efter 50 minutter, da KIF Kolding København gjorde det til 25-23.

Mors-Thy fik dog lukket hullet igen, og de gjorde det med 30 sekunder tilbage til 28-29, da Henrik Tilsted lavede sit 8. mål.

I det efterfølgende angreb gik Magnus Landin dog fra spids og fremtvang et straffekast. Det scorede Bo Spellerberg på, og så endte det med et uagjort resultat på 29-29.

Kampens topscorer blev Marcus Dahlin fra Mors-Thy, der nettede 9 gange.