Miklas Ravn Campbell

GOG slutspurt sikrer sejr mod Århus

Fredag aften slog GOG hjemme i Gudme gæsterne fra Århus Håndbold med 33-27.

Århus har de seneste år haft det utrolig svært i Gudme, og kampen i dag var ikke en undtagelse.

I kampens begyndelse fulgtes de hold ad, og da de var nået halvvejs i 1.halvleg var stillingen 10-10.

I slutningen af 1.halvleg fik de mandskaber bedre fat i defensiven, og derfor blev der ikke scoret samme antal mål i de sidste 15 minutter af første halvleg. Men ingen af de to hold formåede at trække fra, og derfor gik de til pause med stillingen 16-16.

2.halvleg startede, ligesom den forrige, meget lige. Igen var stillingen halvvejs i halvlegen lige, og de to hold gik ind i den afsluttende fase af kampen med stillingen 23-23.

I den sidste del af kampen lykkedes det ikke Århus, at dæmme op for GOG offensiven, der let kom til scoringer. Og da Århus samtidig ikke selv kunne omsætte angrebene til scoringer, så kunne GOG trække fra århusianerne.

Århus kunne ikke håndtere slutspurten fra GOG, og måtte derfor se sig slået med 33-27.

Aftenens profil skulle findes på højrebacken. Her var det hjemmeholdets Niclas Kirkeløkke, der med sine 10 scoringer havde stor andel i GOGs fine offensiv.

Niclas Kirkeløkke og resten af GOG går nu ind i landsholdspausen med en 6.plads, der som bekendt holder dem i den top 8, der giver en plads i slutspillet.