Aalborg måtte kæmpe for sejr mod oprykkere

1. division - Herrer
Aalborg-baenken

Oprykkerne fra Tønder havde i aftes besøg af Aalborg i en kamp, som først i kampens sidste periode blev afgjort til Aalborgs fordel. Aalborg vandt kampen 22-28.

Der var inden dagens kamp ikke mange, som forventede, at oprykkerne fra Tønder skulle presse Aalborg i dagens kamp. Men Tønder var bestemt ikke enige i, at de ikke havde en chance. Men det var et oprykkerhold der hjemme i ”Helvedet i Syd” var klar fra start.

De to mandskaber fulgtes ad det meste af 1.halvleg. Dog havde Aalborg en 3-målsføring, der blev efterfulgt af 10 minutter uden scoringer fra udeholdet, 0g så var kampen lige igen. Sådan fortsatte den resten af halvlegen, og pausestillingen lød derfor på 11-11.

2.halvleg startede med et Aalborg hold i teten. Men igen lykkedes det Tønder at hente ind på dem. Derfor var det, med et kvarter igen, kun et mål, som adskilte de to hold.

Men så begyndte Aalborg at få fat på hjemmeholdet, og derfor kunne de mod kampens slutningen udbygge deres føring, så der til slut ikke var spænding om udfaldet af kampen. Aalborg der i 2.halvleg lykkedes bedre med deres offensive aktioner i 2.halvleg vandt kampen 22-26, og kan derfor påbegynde landsholdspausen som nummer 1 i rækken efter to ekstra point i aftenens opgør

Tønder er fortsat at finde i den nederste ende af tabellen, og med Randers` overraskende sejr mod Skjern, så er Tønder nu kun et point foran Randers på rækkens 14.plads, der betyder direkte nedrykning til 1.divisionen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu