Randers HH satser på at midlertidig træner fortsætter

888 Ligaen
Foto: Hans Carstens

Foto: Hans Carstens

Randers HH satser på, at den midlertidige cheftræner, Martin Hjortshøj, bliver løsningen for resten af sæsonen.

Hjortshøj blev forfremmet til cheftræner, da Jesper Holm tidligere på efter blev fyret. I første omgang aftalte parterne, at Martin Hjorthøj skulle være cheftræner ind til nytår, men aftalen ser nu ud til at blive frem til sommeren 2017.

– Vi arbejder på, at det er Martin Hjortshøj, som skal have holdet resten af sæsonen. Det kræver selvfølgelig, at vi kan nå til enighed om en aftale, men det tror jeg på, at vi finder ud af med hinanden, siger Randers HH’s sportschef, Peter Hansen, til Randers Amtsavis.

Martin Hjortshøj kom til Randers HH i sommer efter i en årrække at have stået i spidsen for HEI/Skærings 2. divisionshold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu