Mors-Thy Håndbold forlænger med Stefan Nielsen

888 Ligaen
bettebalkan

Mors-Thy Håndbold og Stefan Nielsen har skrevet under på en ny samtale, så de nu har papir på hinanden til 2019. 

Mors-Thy Håndbold og Stefan Nielsen har forlænget samarbejdet for yderligere 2 år, så kontrakten nu løber til 30. juni 2019. Indeværende sæson er Stefans anden i Mors-Thy Håndbold, og inden da han har spillet ligahåndbold i bl.a. Viborg HK og Skive fH.

Henrik Hedegaard fra Mors-Thy fortæller:

– Vi er selvsagt rigtig glade for at have aftalen med Stefan på plads – en aftale som dels er med til at skabe kontinuitet i truppen og dels signalerer at vi gerne vil belønne arbejdsomhed og dedikation. Stefans præstationer i denne sæson taler for sig selv, og vi ved, at vi i Stefan har en spiller, der knokler og giver sig 100% for holdet til både træning og kamp og en spiller, som kan spille på stort set alle positioner og i begge ender af banen – så han er en vigtig del af opbygningen af Mors-Thy Håndbolds kommende hold. Det fortæller Henrik Hedegaard til klubbens hjemmeside. 

Stefan Nielsen selv er også tilfreds med forlængelsen.

– Mors-Thy Håndbold er et godt sted at være. Vi har gode faciliteter, kulturen er god, nærmest familiær, og stemningen til vores kampe er imponerende – og er med til at gøre det sjovt og motiverende at spille, så valget har ikke været så svært for mig. Vi har en god og harmonisk trup med et godt match mellem ung og gammel, og det bliver spændende med nye indspark og en ny måde at tænke håndbold på med Søren Hansen ved roret fra næste sæson. Mine ambitioner er først og fremmest at spille og bidrage med det jeg kan til holdet, og så håber jeg, at vi kan forblive et stabilt ligahold, som overrasker en gang imellem.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu