Anders Petersen færdig i Sønderjyske

888 Ligaen
Anders_Petersen

Målmanden Anders Petersen bliver løst af sin kontrakt med Sønderjyderne.

En speciel klausul i målmandens kontrakt betyder nu, at Anders Petersen efter denne sæson, må se sig om efter en anden arbejdsgiver.

”Personligt ville jeg gerne have stået bedre kampe for klubben i dette efterår, og dermed muligvis have undgået denne kedelige situation.” Skriver Anders Petersen på sin Facebook.

Eftersigende skulle denne løsrivelse af kontrakten kun skyldes det, at klubben ikke har været tilfreds med Anders Petersens niveau på banen i denne sæson.

”Det er korrekt. Jeg synes simpelt hen, at han har haft for få redninger. Så det er en ren sportslig afvejning”, fortæller sportsdirektør Simon Lindhardt til JydskeVestkysten.

Men dette skal dog ikke tage pusten fra Anders Petersen, der fortsat håber at kunne hjælpe klubben resten af hans sidste sæson.

”Inden jeg stopper, vil jeg forsøge at gøre mit til endnu en slutspilsdeltagelse, så min tid her kan blive sluttet fantastisk af”, skriver Anders Petersen.

Han slutter af sin meddelelse af sådan her:

”Glæder mig til vi ses i Broager Sparekassen Skansen – enten som spiller eller publikum.”

Og derfor virker det ikke helt fastslået, om hvilken rolle Anders Petersen skal have i Sønderjyske indtil hans kontrakt udløber til sommer.

Sønderjyske spiller deres næste kamp på fredag i netop Broager Sparekassen Skansen, hvor de tager imod HC Midtjylland kl. 19:30.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu