NFH lejer fløjspiller i København Håndbold

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den 24-årige venstreføj Rikke Ebbesen udlejes til Nykøbing Falster Håndbold.

De to danske klubber København Håndbold og Nykøbing Falster Håndbold, har indgået en lejeaftale, som gælder resten af den igangværende sæson. Det gælder den skadesplagede Rikke Ebbesen, der nu skal optræde for NFH.

Rikke Ebbesen har i denne sæson været plaget af skader, og derfor er det ikke blevet til meget spilletid i denne sæson. Så da hun nu er ved igen at være klar, så var udsigten til spilletid interessant for hende.

” Efter en lang skadesperiode har jeg kæmpet for at komme tilbage til håndboldbanen, og jeg føler, at jeg nu er der, hvor jeg skal have nogle minutter i benene og teste mig selv meget mere af i kamp, så valgte jeg at sige ja. Da jeg tror, det er en rigtig god løsning for både mig, København og NFH”, udtaler Rikke Ebbesen til NFHs Facebookside.

Rikke Ebbesen er dog ikke udset til nyt førstevalg på NFHs venstrefløj. Førstevalget på den position er nemlig Lærke Nolsøe, der i efter de første 10 kampen har scoret 28 mål for NFH. Rikke Ebbesen er udset til at være gardering for Nolsøe.

“Vi har været på udkig efter en makker til Lærke Nolsøe i et stykke tid. Rikke er en spiller med en del erfaring fra både U og B landsholdet, og da hun er på vej tilbage fra en skade, mener jeg rollen passer perfekt til Rikke.” Fortæller NFH træner, Niels Agesen til NFH om tilføjelsen af Ebbesen.

Rikke Ebbesen nåede kun lige at træne med NFH en enkelt gang, og så skulle hun i kamp for dem. Det skete i en træningskamp mod tyske Buxtehude, som NFH i en målrig affære slog 39-33. Rikke Ebbesen scorede et enkelt mål i denne kamp.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu