Patrick Andersen

EH Aalborg præsenterer ny træner

EH Aalborg har i dag indgået en 2,5 årig aftale med ny cheftræner, Morten Holmen. Det oplyser nordjyderne i en pressemeddelelse.


Morten Holmen kommer fra et trænerjob i Norge, hvor han de sidste 7,5 år, blandt andet har været cheftræner for Halden HK, som han spillede fra 2. divison til eliteserien og frem til en norsk cupfinale i 2014. Derudover har Holmen stået i spidsen for det danske damebeachlandshold, der vandt sølv ved EM i Randers i 2013.


Morten Holmen er en engageret og hårdt arbejdende træner. Han er med sin store erfaring og kompetence omkring udvikling af spillere på et højt niveua, den helt rigtige cheftræner for EH Aalborg. Morten skal udover at træne vores 1. hold i kvindernes 1. division også indgå i samarbejdet omkring talentudvikling af vores ungdomshold i EH Aalborg.


– Jeg glæder mig til at vende hjem til Nordjylland og jeg ser frem til at starte mit arbejde i EH Aalborg. Jeg ser frem til at møde spillerne og sammen med dem få lavet en god køreplan for, hvordan vi sammen kan få skabt en god kultur, hvor man kan få de bedste betingelser for at udvikle sig til at blive en god håndboldspiller – for derigennem at skabe nogle gode resultater, som på sigt kan få EH Aalborg tilbage på det store håndboldlandkort, siger Morten Holmen


EH Aalborg er sikker på, at Morten sammen med den øvrige trænerstab, kan styre holdet sikkert igennem 1. division i år og på sigt opfylde målsætningen om at spille i kvindernes bedste række – Primo Tours ligaen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER