Uhrenholt inden Skjern: Statistisk er vores chance lig nul

888 Ligaen
Foto: Ribe-Esbjerg HH

Foto: Ribe-Esbjerg HH

Der er ingen tvivl om favoritværdigheden, når Skjern og Ribe-Esbjerg tørner sammen mandag aften. 

Det er to hold, der ikke har haft den store pointhøst det seneste stykke tid, der i dag mødes i Skjern, når Ribe-Esbjerg kommer på besøg. I løbet af de seneste syv kampe har Skjern fået syv point, mens det bare er blevet til fire point for Ribe-Esbjerg. Og chancerne for, at Ribe-Esbjerg tager to mere i dag, er minimal fortæller Claus Uhrenholt til klubbens hjemmeside.

– Vi skal have mere fokus på at lave tre til fire ekstra mål på vores chancer, og så skal vi have nogle gode redninger. Så må vi se, hvor langt det rækker. Statistisk set er vores chancer vel lig nul. Jeg tror aldrig, at Ribe-Esbjerg har vundet i skjern, griner Ribe-Esbjerg-chefen. 

Læs også: 40-årig franskmand forlænger med PSG

Men Skjern skal ikke regne med at møde et Ribe-Esbjerg mandskab, der har lagt sig fra start. I det seneste opgør mellem de to klubber vandt Ribe-Esbjerg på hjemmebane.

– Jeg ved, at jeg har et hold, der kan slå alle – også ude – hvis spillerne rammer toppen sammen. Vi forsøger at få skubbet lidt flere af de marginale ting over på vores side. Men vi tager til Skjern for at yde den modstand, vi kan, og så må vi se, hvad vi kan trække ud af kampen. Vi skal ud at finde den helt store præstation både defensivt, offensivt og individuelt for at have en chance over hovedet. Men vi lægger os ikke ned på forhånd, slutter Claus Uhrenholt. 

Lige nu ligger Skjern Håndbold på femtepladsen i 888-Ligaen, mens Ribe-Esbjerg HH ligger på 11. pladsen. Se hele stillingen i 888-Ligaen HER

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu