Sydhavsøerne smed 6 måls føring væk

Team Sydhavsøerne var foran 21-27 med fem minutter igen, men endte med at spille 27-27 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Team Sydhavsøerne kom foran 0-5 før Lemvig kom på måltavlen efter næsten syv minutters spil. Lemvig fik dog kæmpet sig tilbage i opgøret, og reduceret til 6-8 efter et kvarters spil.

Med få minutter tilbage af første halvleg kom Lemvig på 11-12, men det lykkedes gæsterne at gå til pause foran 11-13.

I anden halvleg trak Sydhavsøerne fra. Med fem minutter igen bragte TSØ sig på 21-27, men det lykkedes dem ikke at score i den resterende del af kampen.

Store redninger af Simon Gade gav Lemvig blod på tanden. Med 14 sekunder igen havde Lemvig bolden ved stillingen 26-27, og her forlangte hjemmeholdet timeout, hvilket gav pote, da islandske Johann Gunnlaugsson i det efterfølgende angreb brød igennem og scorede til slutresulatet 27-27.