Fredericia vandt sikkert uden topscorerne

1. division - Herrer
Foto: www.fhk.dk

Foto: www.fhk.dk

Fredericia var til kampen mod Frederikshavn uden deres mest scorende spillere i sæsonen, men de vandt alligevel med 36-26 mod Frederikshavn FI.

Peter Nielsen er blevet langtidsskadet, mens Andreas Madsen var ude med sygdom til opgøret. Samtidig har FHK for et par uger siden måtte sende Bastian Stræde retur til HC Midtjylland. De tre spillere har til sammen tegnet sig for 147 ud af FHK’s 340 mål forud for opgøret mod Frederikshavn.

Savnet af de tre målskytter kunne FHK dog ikke mærke. I deres fravær trådte den lokale playmaker Niklas Andreasen til i kampens indledning, hvor han lavede fire ud af hjemmeholdets første syv mål, hvilket gav en FHK-føring på 7-4 efter ti minutters spil.

Frederikshavn lagde sig dog ikked ned. En timeout efter 14 minutters spil fik sat en prop i og gjorde, at gæsterne fik redceret til 11-9 med 12 minutter til pausen.

Resten af opgøret var Frederikshavn dog markant svækket, da den hårdtskydende Sebastian Andersen måtte udgå med en forstrækning i lysken, som voldte ham meget store smerter.

FHK endte med at gå til pause foran 17-12, og i anden halvleg blev den føring hurtigt udbygget til 25-16 med 17 minutter tilbage af opgøret.

Den resterende del af opgøret var blottet for den store spænding, og endte med at bære præg af, at specielt FHK spillede med bredden, men alligevel endte med at vinde 36-26 efter Rune Andersen til stående applaus for publikum i thansen.dk Arena kanonerede bolden i mål til slutresultatet 36-26.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu