Danmark fik en 4. plads ved EM

Danmark fik en fjerdeplads ved EM-slutrunden i Sverige, efter et nederlag til Frankrig på 22-25 i bronzekampen.

Bagud 0-5 var det allerede fra start af svært for danskerne, der endte med at komme bagud 3-10 før at der kom gang i spillet.

hen mod slutningen af første hlalveg lykkedes det danskerne at reducere til 9-13, men Frankrig scorede første halvlegs sidste mål og gik til pause i front med 9-14.

I anden halvleg var danskerne for alvor ved at indlede det helt store comeback. Danskerne fik reduceret til 15-16, men helt op kom danskerne ikke og i stedet kom Frankrig i front med 20-23.

Et par danske scoringer i træk gjorde dog at stillingen var 22-23 med få minutter igen, men da Frankrig scorede kampens sidste to mål endte de med at vinde 22-25.