Otterup vandt braget på Fyn

Der var lagt op til et brag i Otterup, hvor det gulblussede hjemmehold tog mod SUS Nyborg, der blev sendt hjem med et nederlag på 29-25.

SUS Nyborg var foran i kampens indledning, men som kampen skred frem fik Otterup sat sig på begivenhederne. Det skyldes ikke mindst, at SUS Nyborgs Casper Grønnegaard allerede efter lidt over syv minutters spil modtog sin anden udvisning.

Otterup var bagud 6-7 efter 16 minutter, men tre mål i træk bragte værterne i front, og de endte med at gå til pause foran med 15-12.

I anden halvlegs indledning trak Otterp for alvor fra. Føringen til Otterup var med et karter igen 23-19, og med seks minutter igen var kampen lukkte, da Otterups Simon Omme scorede til 27-21.

Det lykkedes i slutminutterne SUS Nyborg at pynte på resultatet, der blev en Otterup-sejr på 29-25.