Odder hænger på i midterfeltet efter ny sejr

Med deres fjerde sejr i de seneste fem kampe har Odder Håndbold hægtet sig på midterfeltet. Lørdag blev det til en sejr på 31-27 mod HIK.

Nikolaj Læsø lagde kampen ud med et vaske ægte hattrick. 3-0 var stillingen efter to minutter og 46 sekunders spil på tre mål af Læsø, der til sommer skifter til Århus Håndbold.

HIK lod sig dog ikke slå ud af kurs, da de med et par mål i træk fik redceret til 9-7 midtvejs i første halvleg, men HIK endte dog med at gå til pause bagud 18-13.

Anden halvleg blev aldrig for alvor spændende, da Odder hurtigt kom foran med 23-17, og tættere på end 27-24 med under syv minutter igen kom HIK ikke.

Det hele endte med en sikker Odder-sejr på 31-27, efter HIK’s Mikkel Alleslev Larsen fik pyntet på resultatet få sekunder før tid.