Patrick Andersen

Gudmundsson udsætter VM-forberedelserne

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har af hensyn til spillernes restitution valgt at aflyse træningssamlingen 28.-30. december, så VM-forberedelserne indledes 2. januar. Det oplyser DHF i en pressemeddelelse.


Herrelandsholdets VM-forberedelse var planlagt til at begynde allerede 28. december, hvor de skulle møde ind til to døgns træningssamling inden en kort nytårspause. Herefter ville samlingen blive genoptaget fra den 2. januar. Landstræner Gudmundur Gudmundsson har imidlertid vurderet, at dagene mellem jul og nytår skal aflyses.


– Jeg har truffet den beslutning, fordi jeg har set, at nogle af spillerne har været meget pressede. Jeg har derfor valgt at vente med at starte VM-forberedelserne til den 2. januar, så spillerne har mulighed for at restituere, indleder landstræneren og uddyber:


– Det har været et hårdt år med EM i Polen og en lang sommer, der først bød på VM-kval i juni, derefter en måneds OL-forberedelse og så OL. Derudover har mange haft et presset efterår med Champions League-kampe.


Aflysningen betyder samtidig, at Tim D. Sørensen glider ud af truppen, da han var indkaldt som gardering for Lasse Svan, som ikke kunne deltage i samlingen før nytår.


Herrelandsholdet møder ind til samling i Aarhus den 2.-11. januar, hvor de rejser til Paris. Her spiller de første kamp den 13. januar mod Argentina.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER