Patrick Andersen

Århus holder fast på stortalent

Århus Håndbolds U18 store talent Mathias Møller har fra sommeren 2017 skrevet en 3-årig kontrakt med Århus Håndbolds ligahold. Den 18-årige playmaker har spillet på Århus Håndbolds U18 hold i de seneste tre sæsoner, hvor han blandt andet var med til at vinde DM sølv i foråret. Det oplyser Århus Håndbold i en pressemeddelelse.


Nu er tiden kommet til at tage skridtet længere op af rangstien og være en fast del af Ligatruppen.


– Jeg glæder mig til at spille med ligaholdet fra næste sæson, og jeg ser frem til at mærke niveauforskellen. Det bliver nogle lidt tungere drenge, jeg skal op at kæmpe med, men jeg er klar til at tage udfordringen op. Der bliver altid gået til den, når jeg har trænet sammen med ligaholdet. Spillerne er meget rutinerede og har prøvet flere ting på banen, hvilket er meget lærerigt for mig, fortæller Mathias Møller.


Mathias har været ude med en knæskade de seneste måneder, men forventes tilbage på banen til januar. Han har brugt sin skadespause på at styrketræne og taget nogle kilo muskler på, så han nu står endnu stærkere, når han til sommer bliver fast mand på ligaholdet.


– Jeg kan tilføre holdet noget hurtigt spil og en god portion gå på mod. Jeg ønsker, at træningen skal være effektiv, og jeg bidrager til et godt træningsmiljø. Mit mål er at etablere mig i ligaen og som fast mand i Århus Håndbold. Jeg tror på, at Erik Veje kan udvikle mig og hjælpe mig på rette vej som håndboldspiller, fortæller Mathias Møller.


Århus Håndbolds direktør, Jan Nielsen glæder sig over talentudviklingen i Aarhus og omegn, som nu har resulteret i endnu en ligaspiller.


– Mathias er et af de største talenter i sin årgang, som har vist sine kvaliteter frem på Århus Håndbolds U18-hold og på U18-landsholdet. Han er en rendyrket Århus Håndbold spiller, som kommer fra et godt træningsmiljø i HEI, hvor han har haft hele sin opvækst inden han blev en del af Århus håndbold U18. Mathias er en seriøs ung mand, der gerne vil nå langt med sin håndboldkarriere. Han er en kompromisløs spiller, der søger direkte mod mål og går all in i duellerne. Vi har allerede set hans kvaliteter til træning, hvor han har deltaget det meste af efteråret, indtil han blev skadet, fortæller Jan Nielsen.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER