TTH Holstebro ser optimistisk på fremtiden og økonomien

888 Ligaen, Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Status på klubbens STØT OP-kampagne om at hente ekstra driftskapital og egenkapital er blevet flot modtaget. Klubben har hentet 4,5 millioner kr. til klubbens drift og egenkapital. Det oplyser TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

– Vi er som klub utrolig taknemmelig for den ekstra opbakning og støtte som vi har modtaget fra en lang række sponsorer. Der er blevet arbejdet hårdt og målrettet i administrationen på at nå omsætningsmålet og mere til. Det er sket med salg af ledige produkter og nye tiltag, og med støtte fra klubbens nye TTH-ambassadører gruppe, som har ydet en kæmpe indsats, siger Jørgen S. Hansen, bestyrelsesformand i TTH Holstebro og fortsætter

– Vigtigst af alt har vi mødt en stor opbakning og velvilje fra vores sponsorer, og vi mærker nu en positiv stemning omkring TTH Holstebro og det sportslige niveau, som vore samarbejdspartnere ønsker TTH Holstebro skal være på, siger Jørgen S. Hansen. For at fastholde klubbens nuværende sportslige set-up og ambitioner, skal klubben i resten af denne sæson, hente yderligere 2 millioner kr. til klubbens drift. Klubbens formand er helt klar på at det fortsæt kræver hårdt arbejdet at nå i mål.

– Vi er bestemt ikke i mål endnu og mangler altså stadig en del. Det er penge, vi skal have for at skabe den helt nødvendige økonomiske balance i klubben, som bestyrelsen og aktionærerne har givet håndslag på skal findes. Vi har haft kontakt til alle bidragsydere i TTH Holstebro, og mangler stadig svar fra en del og samtidig har klubben flere spændende arrangementer i støbeskeen henover vinteren og foråret, siger Jørgen Hansen.

Indsatsen og den positive udvikling som TTH Holstebro har oplevet gennem de sidste seks måneder, har styrket troen på en stærk TTH fremtid.

– De mange tiltag og den flotte indsats giver bestyrelsen et begrundet håb om, at klubben kan realisere den opstillede ”Ligaplan 2020”, og dermed bevarer det nuværende sportslige set-up, som vores sponsorer ønsker, slutter Jørgen Hansen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu