Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Miklas Ravn Campbell

Danskere nomineret til All-star holdet

EHF har offentliggjort de nomirede til all-star holdet ved denne slutrunde. Hele 6 danskere er med i opløbet.


 De danske kvinder har præsteret utrolig flot ved disse mesterskaber, og er nu at finde blandt de bedste 4 nationer i Europa. Denne præstation er ikke gået ubemærket hen hos EHF, der har nomineret hele 6 danskere til All-star holdet. Stem på dem her.


Sandra toft, der hele slutrunden igennem har stået på et utrolig højt niveau, var selvfølgelig svær at komme udenom som turneringens bedste målmand. Hun har udvist stor klasse på skuddene indover stregen, og har pillet pynten af selv de bedste spillere ved slutrunden. Grundet Danmarks måde at dække på er størstedelen af de skud, der kommer på det danske mål frie chancer indover. Men her har Sandra Toft været uhyggelig skarp, og har utvivlsomt en stor andel i, at Danmark nu stadig er med i kampen om medaljer.


Maria Fisker, havde egentlig en del startvanskeligheder ved turneringen, da EHF ikke ville godkende hendes pandebånd, som hun benytter. Derfor var det Fie Woller, der startede de første par kampe. Men Maria Fisker overvandt frygten, og har præsteret på et højt niveau lige siden.


Trine Østergaard havde i starten af turneringen lidt problemer med det hårde gulv, som resulterede i ømme knæ, et problem hun ellers ikke havde haft før, og da Trine Østergaard er den eneste højre fløj, som Danmark har med ved slutrunden, har hun næsten skullet spille fuld tid i samtlige kampe. Men hun har udvist en utrolig disciplin og en vilje, der især har stoppet mange af modstandernes chancer for kontramål.


Mette Tranborg der har været Klavs Bruun Jørgensens foretrukne valg på højre backen, er også nomineret til All-star holdet. Hun har hele turneringen igennem dækket godt op, og har fået delt øretæver ud til store profiler fra de andre nationer. Angrebsmæssigt er hun også for alvor kommet i gang, og tør nu tage flere chancer i Danmarks angrebsspil.


Stine Bodholt har spillet solidt i begge ender hele turneringen, og hendes meget bevægelige måde at spille streg på, har givet meget plads både til hende selv og de andre danske spillere. Hun har dækket bunden i det danske forsvar meget disciplineret, og har ikke tilladt mange spillere at komme forbi hende.


Stine Jørgensen, den danske kaptajn, har været Danmarks helt store profil ved denne slutrunde. Hun ar virkelig betydet meget for det danske hold, og er med sine 35 mål nummer to på topscorerlisten, næstefter verdensstjernen Cristina Neagu, som Stine Jørgensen og resten af de danske kvinder slog ud af turneringen onsdag aften. Har både spillet back og playmaker, hvor sidstnævnte er en position, hun hovedsageligt spiller på landsholdet. Men hun har imponeret fra begge positioner, samt dækket solidt op hele slutrunden.


Du kan stemme på dine favoritter her


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER