Ungarsk hjælp: Danmark sikret 6. plads

Med uafgjort 26-26 mod Rusland var Ungarn med til at sikre Danmark minimum en sjetteplads ved EM-slutrunden.

Kampen startede lige Holdene fulgtes ad til stillingen 8-8, men så fik ungarerne et overtag, som bragte dem på 12-9, men det lykkedes russerne at udligne til 12-12 inden Ungarn sikrede sigen pauseføring på 14-13.

I 2. halvleg startede Ungarn bedst og kom foran 19-16, men ligesom i 1. halvleg svarede russerne igen og fik udlignet.

Afslutningen på opgøret blev en tæt affære, hvor Rusland havde chancen for at score til sidst, men det hele endte ud i et frikast efter tid, som russerne sendte over mål.

Derfor endte opgøret 26-26, hvilket gør Danmark er sikret minimum en sjetteplads ved EM-slutrunden, da Rusland dermed ikke går forbi Danmark.