Lasse Dieckmann

SønderjyskE tager begge point hjemme i Skansen

SønderjyskE beholdt begge point hjemme i Sønderborg, da de onsdag aften tog i mod Skanderborg Håndbold.

Det blev en kamp, som hjemmebaneholdet førte fra start til slut, men mod enden af opgøret kom Skanderborg tilbage og bragte spændingen tilbage i opgøret.

I første halvleg var SønderjyskE det stærkeste hold på banen. En komfortabel føring blev bygget op, da Alexander Hansen gjorde det til 13-7. Til pausen var stillingen 14-12 til SønderjyskE.

I anden halvleg kom Skanderborg bedre med, og mod slutningen af opgøret blev det helt, helt tæt! Efter 56 minutter gjorde den nye Skanderborg-mand Rasmus Porup det til 21-22, og så bar kampen fuldstændig åben igen.

SønderjyskE formåede dog at kæmpe sejren hjem. En sejr, der endte med resultatet 24-23.