Oliver Jørgensen

Skjern taber skridt i topstriden - GOG op på slutspilsplads

GOG tog onsdag aften imod Skjern Håndbold i 888-ligaen. Her var det hjemmeholdet der var stærkest og de formåede at tage begge point.

I kampens indledning fulgtes de to mandskaber ad og til 7-7 var kampen helt lige.

Derfra fik gæsterne fra Skjern dog store problemer med at score og hjemmeholdets forsvar stod knivskarpt. Det betød at fynboerne kunne trække fra hen mod pausen.

GOG kunne gå til pause foran 12-7 efter en solid defensiv præstation i 1. halvleg.

Skjern fik langt bedre gang i angrebsspillet efter pausen, bl.a. med gode præstationer af altid pålidelige Bjarte Myrhol og landsholdsbacken Kasper Søndergaard. Desværre for Skjern, så havde GOG ligeledes ikke de store problemer med at lave mål. Mark Strandgaard var skarp for hjemmeholdet, både på kontra og i stationært spil.

Gennem hele 2. halvleg formåede de gulblusede at holde forspringet på 4-5 mål og gæsterne formåede aldrig rigtig at gøre kampen tæt. For GOG kom unge Frederik Krabbe ind og gjorde en forskel med bl.a. to scoringer.

Nicklas Kirkeløkke, der er udtaget til Gudmundur Gudmundssons brutto-trup til VM, scorede kampens sidste mål, til slutstillingen 34-28.

Mark Strandgaard blev kampens topscorer med 8 mål.