Skanderborgs damer skal have ny træner

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Mikkel Voigt Frederiksen søger nye udfordringer til sommer, og har derfor takket nej til at forlænge sin kontrakt med Skanderborg Håndbold.

I sidste sæson førte Voigt Skanderborg op i Primo Tours ligaen, men samarbejdet fortsætter ikke til næste sæson.

– Jeg har sagt nej tak. eg er meget glad for at være træner i Skanderborg, men tiden er inde til at prøve noget nyt. Jeg har mod på at starte i et nyt projekt. Jeg ved ikke, hvad det bliver, og jeg ved ikke, om det bliver ungdom eller senior, men jeg satser på at arbejde videre på pigesiden, siger Mikkel Voigt til Horsens Folkeblad.

Hvor Mikkel Voigt fortsætter trænerkarrieren er endnu ikke afklaret.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu