Maja Laursen Bjerg

KIF-streg før BSV-kamp: Vi skal passe på deres offensive forsvar

Point mod BSV vil kræve, at KIF Kolding København ikke bliver fanget i gæsternes offensive forsvar. Sådan lyder vurderingen fra KIF-stregen Morten Bjørnshauge, der forventer en intens kamp.


Når KIF Kolding København i aften tager imod Bjerringbro-Silkeborg, må KIF-spillerne ikke komme til at sidde fast i jydernes offensive forsvar. Det er en af nøglerne til point, men det vil også kræve en god indsats i den anden ende af banen, mener KIF-stregen Morten Bjørnshauge.


– Jeg synes, de har en god blanding af skytter – nogle skyder godt udefra, fx Nikolaj Markussen, og nogle bryder godt i angrebet, fx Allan Damgaard og Sebastian Skube. Det gør, at det er svært at stå i forsvaret. Og så kan deres offensive forsvar være med til at ødelægge en god rytme, siger Morten Bjørnshauge til HBOLD.dk.


KIF Kolding København har haft en svingende sæson hidtil, og de ligger nummer otte i 888 Ligaen med 13 point. BSV er derimod på andenpladsen med 22 point. Morten Bjørnshauge tror dog, at det bliver en intens kamp, og de går efter begge point, understreger han.


– Det bliver en kamp med meget intensitet, tror jeg. De vil gerne slå os, og vi vil gerne slå dem. Selvom det ikke er nummer et og to, der møder hinanden, så tror jeg, det bliver en kamp med nerve som en topkamp, siger stregspilleren.


KIF Kolding København og BSV krydser klinger klokken 19.00 i aften.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER