Maja Laursen Bjerg

KIF henter vigtige point mod BSV

Med en sejr på 28-24 snuppede KIF Kolding København to point mod BSV i aftenens kamp. I første halvleg var kampen spændende, men en effektiv start på anden halvleg gjorde udfaldet for hjemmeholdet.

KIF Kolding København hentede hertil aften to vitale point, da de på hjemmebane sejrede mod BSV. Efter en jævnbyrdig første halvleg kom hjemmeholdet flyvende fra start i anden halvleg, og de bragte sig foran med fem mål. Den føring indhentede BSV aldrig, og KIF kunne derfor juble over en sejr på cifrene 28-24.

De to hold fulgtes ad til stillingen 4-4. Herefter trak gæsterne lidt fra, og Kristian Klitgaard omsatte et straffekast til 4-6. KIF Kolding København fik dog udlignet til 6-6 efter et kvarters spil.

Generelt spillede de to mandskaber lige op i de første 30 minutter. Fem minutter før pausen var hjemmeholdet foran 12-11. Det var da også KIF Kolding København, der kunne gå i omklædningsrummet med en smal føring på 14-13.

KIF Kolding København kom glimrende fra start efter pausen. De bragte sig i front 18-13 med fire hurtige mål. BSV kæmpede for at komme tilbage i opgøret, og de fik reduceret til 19-16 ved Nikolaj Øris.

Endnu en gang fik hjemmeholdet dog udbygget deres føring, og de var foran 22-17 med ti minutter tilbage af opgøret. Gæsterne fik reduceret til 24-22, men tættere på kom de ikke. Derfor løb KIF Kolding København med de to point og en sejr på 28-24.

Sejren bringer KIF Kolding København op på sjettepladsen, inden resten af rundens kampe er spillet. BSV er stadig nummer to med 22 point efter 15 kampe i 888 Ligaen.